Počasí dnes16 °C, zítra18 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Cesta z Hradce Králové do Chlumce už je průjezdná. Rekonstrukce mostu skončila

Ředitelství silnic a dálnic dokončilo rekonstrukci mostu v Písku. Kvůli opravám byl hlavní tah uzavřen a řidiči museli po objízdných trasách. Ačkoliv se nyní doprava vrátila na původní trasu, řidiči bez komplikací zatím neprojedou.

„Na této trase ještě probíhají opravy dalších dvou mostů v Kratonohách a v Obědovicích, ale na obou místech je doprava zachována v obou směrech, řízena semafory kyvadlově,“ uvedla na webu ŘSD Petra Drkulová z týmu komunikace ŘSD. 

Z původního mostu v Písku zůstala prakticky jen nosná konstrukce. Nové jsou svodidla, izolace, drenáže, násyp, římsy i samotný povrch silnice. Během oprav se jezdilo po dvou objízdných trasách. Jedna vedla přes Chudeřice a Starou vodu. Druhá přes dálnici D11. 

Rekonstrukce všech tří mostů na spojnici mezi krajskou metropolí a Chlumcem nad Cidlinou skončí koncem října. ŘSD za opravu zaplatí 22,5 milionu korun. 

Ohodnoť článek

Foto ŘSD

Štítky ŘSD, most, rekonstrukce, Hradec Králové, Chlumec nad Cidlinou, Písek, komplikace, průjezdné, oprava, omezení, Ředitelství silnic a dálnic, Kratonohy, Chudeřice, Stará Voda

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Cesta z Hradce Králové do Chlumce už je průjezdná. Rekonstrukce mostu skončila  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.