Počasí dnes25 °C, zítra25 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

O víkendu jsme měli měřit tropických třicet. Nakonec se teploty dostanou k 22 stupňům

Ačkoliv na začátku týdne meteorologové slibovali tropickou třicítku, nedočkáme se ji ani o víkendu. Ba naopak. Od včerejška se ochladí a průměrné teploty se budou pohybovat kolem 24 stupňů Celsia. V sobotu se mohou přidat i dešťové přeháňky.

Ještě dnes bude v Královéhradeckém kraji převážně skoro jasno nebo polojasno. Odpoledne na některých místech i oblačno. „Nejvyšší denní teploty se dnes dostanou mezi 20 až 23 stupňů Celsia. Na horách 15 až 18 stupňů,“ uvedl na webu meteorologů Dušan Čičman.  

Během soboty by mohlo být na východě Čech převážně skoro jasno nebo polojasno. Také se mohou přidat dešťové přeháňky. Přes den se maximální teploty dostanou mezi 20 až 24 stupňů Celsia. Velice podobně to bude vypadat i v neděli. Avšak druhá polovina víkendu vydrží bez deště.  

I přesto dlouhodobá předpověď tropickou třicítku slibuje. V Královéhradeckém kraji bychom se mohli dočkat v polovině týdne. S největší pravděpodobností od středy do čtvrtka. Pak se opět začne ochlazovat.  

Hodnocení článku je 56 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Basil Smith | Pixabay | Zdroj údaje ČHMÚ

Štítky počasí, předpověď, víkend, meteorologové, Královéhradecký, kraj, přeháňky, červenec, léto, stupeň Celsia, Královéhradecký kraj, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

O víkendu jsme měli měřit tropických třicet. Nakonec se teploty dostanou k 22 stupňům  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.