Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Řidič doslova přerazil své auto o mostek vedle silnice. Do nemocnice ho transportoval vrtulník

Vážná dopravní nehoda se stala včera odpoledne na Jičínsku. Sedmadvacetiletý řidič Škody Octavia pravděpodobně nezvládl rychlou jízdu, vyjel ze silnice a narazil do silničního mostu. Ve vážném stavu ho do nemocnice transportoval záchranářský vrtulník.

„Dopravní nehoda se stala na silnici první třídy číslo 32 ve směru od Jičína na Staré Místo v katastru obce Podhradí u Čejkovic,“ upřesnila na webu policistů mluvčí Eliška Majerová.  

Podle zprávy policie řidič pravděpodobně nepřizpůsobil rychlost jízdy a při projíždění pravotočivé zatáčky dostal smyk. Auto se mu vymklo kontrole, sjel do příkopu a zadní částí vozu narazil do betonového mostu. Náraz byl tak silný, že se auto doslova rozlomilo na dvě půlky.  

„Na místě zasahovaly všechny složky IZS a muž byl se zraněními letecky transportován do nemocnice,“ uvedla mluvčí. Kvůli zdravotnímu stavu řidiče nebylo možné provést dechovou zkoušku. To, zda nebyl pod vlivem alkoholu policie zjistí až z odebrané krve.  

Technickou závadu jako příčinu dopravní nehody policisté na místě vyloučili. Přesné okolnosti však teprve budou vyšetřovat.  

Hodnocení článku je 90 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky policie, nehoda, Jičínsko, most, smyk, rychlost, vrtulník, zranění, silnice, nemocnice, okres Jičín, Škoda Octavia, Jičín, Podhradí, Staré Místo, Čejkovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidič doslova přerazil své auto o mostek vedle silnice. Do nemocnice ho transportoval vrtulník  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.