Počasí dnes16 °C, zítra18 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Mladík pod vlivem prorazil svým autem bránu. Z místa odjel a auto nechal stát opodál

Dalšího opilého řidiče řeší policie na Trutnovsku. Jde o devatenáctiletého řidiče, který prorazil bránu jedné společnosti v Černém Dole. Jelikož byl pod vlivem alkoholu, rozhodl se, že z místa ujede. Se svou spolujezdkyní přejeli na nedaleké parkoviště, kde vůz nechali.

„Z poskytnutých kamerových záznamů, jsme zjistili, že bránu poškodilo krátce před půlnocí vozidlo značky Škoda Octavia, jehož řidič jedoucí od obce Čistá v Krkonoších směrem na Janské Lázně pravděpodobně nepřizpůsobil rychlost jízdy, vyjel mimo komunikaci, kde narazil do ocelové brány,“ uvedla na webu policie mluvčí Iva Kormošová.  

Jen hodinu po oznámení hlídka našla mladíka ve vedlejší obci. Tam ho podrobila dechové zkoušce, která vyšla pozitivně. Displej přístroje ukázal 0,5 promile alkoholu v dechu. Řidič i jeho o čtyři roky starší spolujezdkyně se k nehodě a jízdě pod vlivem přiznali. Vyšetřování navíc ukázalo, že v době nehody nebyl ani jeden připoutaný.  

„Policisté na autě odhadli škodu na 30 tisíc a na oplocení a bráně 100 tisíc korun,“ uvedla mluvčí. Celý incident musí vyšetřit dopravní policisté z Trutnova.  

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky mladík, řidič, alkohol, nehoda, policie, pátrání, opilost, spolujezdkyně, společnost, Trutnovsko, Černý Důl, okres Trutnov, Krkonoše, Škoda Octavia, Janské Lázně

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Mladík pod vlivem prorazil svým autem bránu. Z místa odjel a auto nechal stát opodál  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.