Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Slušné jarní počasí vydrží v hradeckém kraji i během víkendu. Ochlazení nepřijde ani v příštím týdnu

I během víkendu nás na východě Čech čeká pěkné počasí. Prakticky bude kopírovat počasí několika posledních dnů. Průměrné teploty se budou držet kolem 25 stupňů Celsia. Výrazné zhoršení podle meteorologů nenastane ani v příštím týdnu.

Ještě dnes bude v Královéhradeckém kraji převážně polojasno nebo oblačno. „Nejvyšší denní teploty se budou pohybovat od 21 do 24 stupňů Celsia,“ uvádí na webu meteorologů Dušan Čičman. Na některých místech v kraji může během dne foukat silný vítr. Ten bude dosahovat 15 metrů za sekundu. K večeru by měl slábnout.  

Sobota i neděle bude prakticky stejná. Oba dny bude skoro jasno až polojasno a nejvyšší denní teploty se budou držet kolem 24 stupňů Celsia. Noční teploty klesnou mezi šest až 11 stupňů.  

Výraznou změnu počasí meteorologové neočekávají ani v příštím týdnu. Dle dlouhodobé předpovědi budeme v Královéhradeckém kraji měřit kolem 23 stupňů Celsia. Stejné teploty vydrží prakticky celý týden. V jeho druhé polovině se na některých místech mohou přidat dešťové přeháňky.  

Ohodnoť článek

Foto Rudy and Peter Skitterians | Pixabay | Zdroj údaje ČHMÚ

Štítky počasí, předpověď, víkend, meteorologové, Královéhradecký, kraj, léto, jaro, teploty, ČR, ČHMU, Královéhradecký kraj, stupeň Celsia, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Slušné jarní počasí vydrží v hradeckém kraji i během víkendu. Ochlazení nepřijde ani v příštím týdnu  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.