Počasí dnes16 °C, zítra18 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Za kamionem křičí o pomoc polonahá žena, slyšeli strážníci na tísňové lince

„Za kamionem křičí o pomoc polonahá žena“, takové oznámení obdržel v pátek 31. srpna odpoledne operační důstojník hradecké městské policie. Na místo události byla záhy vyslána výjezdová skupina.

„Strážníci zjistili, že se zde nachází žena, která byla předchozího dne, pro nevhodné chování, vystěhována z ubytovny. Její přítel, se kterým se nepohodla, jí hází osobní věci přes plot a oba se vzájemně verbálně napadají,“ uvedla mluvčí městské policie Eva Kněžourová.

Hlídka se snažila situaci uklidnit a vyzvala ženu, aby si posbírala věci a odešla do azylového domu. Muži bylo doporučeno vrátit se zpět na ubytovnu. To se mu však nechtělo a začal bránit ženě v odchodu. „Nedal si říct, začal být vůči hlídce vulgární a nakonec se pokusil i napadnout strážníka. Bylo zřejmé, že je pod vlivem alkoholu a neovládá své chování. Vzhledem k zvyšující se agresivitě, byla muži nasazena pouta,“ dodala mluvčí.

Dechová zkouška ukázala 2,74 promile. Strážníci muže následně převezli k vystřízlivění na protialkoholní záchytnou stanici.

Autoři

Štítky Městská policie, agrese, alkohol, Hradec Králové

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Za kamionem křičí o pomoc polonahá žena, slyšeli strážníci na tísňové lince  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.