Počasí dnes20 °C, zítra19 °C
Pátek 10. května 2024  |  Svátek má Blažena
Bez reklam

Z auta České pošty někdo ukradl hotovost, řidič nechal kasírku na palubní desce

Policisté z Nové Paky prosí veřejnost o pomoc při pátrání po zloději, který ve středu dopoledne odcizil peněženku s hotovostí z dodávky České pošty. Řidič nechal na půl otevřená okýnka a peněženku s hotovostí na palubní desce. Během půl hodiny přišel o necelých 13 tisíc korun. Po pachateli teď policie pátrá.

Ve středu 16. března krátce po desáté hodině dopolední zaparkoval řidič v Nové Pace, v ulici J. Hory. V autě České pošty značky Peugeot Boxer nechal u řidiče i spolujezdce napůl otevřená okna a dveře zamkl dálkovým ovládáním. Na palubní desce řidič zapomněl peněženku s finanční hotovostí, a když se zhruba po půl hodině k autu vrátil, chybělo v kasírce 12 900 korun.

Policisté provedli ohledání místa činu a šetření v okolí, nicméně po dosud neznámém pachateli stále pátrají,“ uvedla policejní mluvčí Eliška Majerová.

Policie zároveň prosí případné svědky události, aby se přihlásili na linku 158 nebo na nejbližší služebnu Policie České republiky a pomohli s vypátráním pachatele.

Zahájili jsme úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu krádeže. Totožnost pachatele zatím neznáme,“ doplnila mluvčí.

Ohodnoť článek

Štítky Královéhradecký kraj, Nová Paka, policie, Česká pošta, krádež, řidič, hotovost, svědci, pachatel, zloděj, peněženka, hotové peníze, Peugeot Boxer, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Z auta České pošty někdo ukradl hotovost, řidič nechal kasírku na palubní desce  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.