Počasí dnes18 °C, zítra16 °C
Středa 9. října 2024  |  Svátek má Štefan / Sára
Bez reklam

Čeká nás jarní víkend s teplotami desítky. Příští týden naměříme až 16 stupňů

Jasná nebo polojasná obloha a doslova jarní teploty. I tak by se dala popsat předpověď počasí na nadcházející víkend. Atraktivně vypadá i dlouhodobý výhled Českého hydrometeorologického ústavu. V příštím týdnu slibuje až 16 stupňů.

Ještě dnes bude v Královéhradeckém kraji převážně oblačno. „Nejvyšší denní teploty se dnes dostanou mezi 11 až 14 stupňů Celsia,“ řekl hradecký meteorolog Jaroslav Tuček.  

Během první poloviny víkendu bude na východě Čech převážně jasno. Dešťové přeháňky se objeví jen v severozápadní části České republiky. Teploty přes den se budou pohybovat mezi pěti až devíti stupni Celsia. Nedělní předpověď pak vypadá doslova jako přes kopírák.  

Překvapivá však zůstává dlouhodobá předpověď na příští týden. Prakticky až do pátku by mělo být převážně jasno. V druhé polovině týdne se mohou teploty dostat i k 16 stupňům Celsia. Postupně se bude oteplovat i v noci. Na nulu se podle meteorologů dostaneme závěrem týdne.  

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto bertvthul | Pixabay | Zdroj údaje ČHMÚ

Štítky počasí, víkend, březen, jaro, teplota, ČHMU, Královéhradecký, kraj, předpověď, meteorolog, týden, Český hydrometeorologický ústav, stupeň Celsia, Česko, Jaroslav Tuček, Královéhradecký kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Čeká nás jarní víkend s teplotami desítky. Příští týden naměříme až 16 stupňů  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.