Počasí dnes23 °C, zítra17 °C
Úterý 21. května 2024  |  Svátek má Monika
Bez reklam

Bez papírů, na drogách a se sáčkem pervitinu v kapse. Podle policie jde o známou firmu

Dostatek odvahy musel nasbírat čtyřiačtyřicetiletý řidič na Jičínsku. Za volant svého vozu VW Polo sednul pod vlivem drog a s pervitinem v kapse. Navíc bez řidičského průkazu. Nedojel však daleko. Policie řidiče poznala a zastavila ke kontrole.

„U muže byla provedena dechová zkouška, jejíž výsledek byl negativní, což se nedá říct o provedeném orientačním testu na drogy, který vyšel pozitivně na Amfetamin/Metamfetamin,“ řekla policejní mluvčí Eliška Majerová. Podle jejích slov lékařské vyšetření odmítl.  

Hlídka se ke kontrole vozidla rozhodla proto, že za čelním sklem poznala dvojici mužů, která byla pravidelně řešena kvůli neoprávněnému držení a přechovávání drog. Řidič měl v kapse 0,2 gramu pervitinu, jeho dvaatřicetiletý spolujezdec 0,4 gramu zelené sušiny.  

„Jízdu pod vlivem omamných a psychotropních látek a bez řidičského oprávnění oznámili policisté příslušnému správnímu orgánu,“ řekla mluvčí. Neoprávněné přechovávání drog pro vlastní potřebu vyřešili hořičtí policisté uložením pokuty. 

Ohodnoť článek

Foto Policie ČR

Štítky Jičínsko, doprava, drogy, policie, kontrola, pervitin, řidičský, průkaz, pokuta, droga, metamfetamin, Volkswagen Polo, okres Jičín

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Bez papírů, na drogách a se sáčkem pervitinu v kapse. Podle policie jde o známou firmu  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.