Počasí dnes18 °C, zítra21 °C
Pátek 17. května 2024  |  Svátek má Aneta
Bez reklam

Kamarádovi dal pohlídat batoh, ten mu z něho ukradl dva tisíce. Vše natočila kamera

Kamaráda nad zlato měl čtyřiašedesátiletý muž z Jičína. Okradený si potřeboval odskočit a svého (nyní už bývalého) kamaráda poprosil, aby mu na lavičce batoh pohlídal. Mezi tím mu tašku šedesátiletý zloděj prolustroval a vzal z ní dva tisíce korun. K jeho smůle se u toho nechal natočit bezpečnostní kamerou.

„Policisté obvodního oddělení Jičín sdělili včera v odpoledních hodinách šedesátiletému recidivistovi podezření ze spáchání přečinu krádeže. Ten měl začátkem tohoto měsíce na náměstí v Jičíně odcizit z batohu svému o čtyři roky staršímu známému finanční hotovost ve výši dvou tisíc korun,“ popisuje případ mluvčí policie Eliška Majerová.  

Kamarád – zloděj má s podobným chováním zkušenosti. Kradl i přesto, že byl v posledních třech letech za podobný čin odsouzen k nepodmíněnému trestu na 15 měsíců. V případě prokázání viny mu tak hrozí až tři roky ve vězení.  

Ohodnoť článek

Štítky batoh, krádež, Jičín, krimi, Policie, video, kamarád, dva, tisíce, hotovost, zloděj, obvinění, trest

Kamarádovi dal pohlídat batoh, ten mu z něho ukradl dva tisíce. Vše natočila kamera  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.