Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Opravy komunikace v Pilníkově finišují. Úplná uzavírka platí v obci Jičíněves

Řidiči v Královéhradeckém kraji narazí v těchto dnech na řadu komplikací v běžném provozu. Jedna z nich je v obci Pilníkov na Trutnovsku, kde se už od května opravuje povrch komunikace a pět mostů. Úplná uzavírka pak platí od 10. listopadu v Jičíněvsi na Jičínsku, kde se opravuje železniční přejezd.

Na silnici I/16 v obci Pilníkov probíhá už od května oprava povrchu komunikace a pěti mostů. Důvodem prací je nevyhovující technický stav silnice a špatné odvodnění. V rámci oprav došlo k obnově vozovek, kanalizace a chodníků v celkové délce asi tří kilometrů. Samotná komunikace v Pilníkově je už dokončená, zbývá dodělat už jen vodorovné dopravní značení. Součátí oprav byla i rekonstrukce čtyř mostů přes místní vodní toky ve směru od Nové Paky a jeden most mimo obvod stavby ve směru na Trutnov. „Předpoklad zprovoznění celé stavby je na konci listopadu. Na jaře 2022 dojde ještě k obnově vodorovného značení, dokončení ozelenění a úpravě objízdné trasy,“ doplňuje Jan Rýdl, mluvčí ŘSD.

Na Jičínsku probíhá až do 20. listopadu úplná uzavírka silnice I/32 v obci Jičíněves. Důvodem je oprava železničního přejezdu a zřízení výhybny Bartoušov. Provoz v místě uzavírky je veden po objízdných trasách, které jsou značeny.„Upozorňujeme řidiče, aby respektovali dopravní značení, dbali zvýšené opatrnosti a chovali se ohleduplně vůči ostatním účastníkům silničního provozu,“ nabádá policjení mluvčí Eliška Majerová.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto ŘSD

Štítky Královéhradecký kraj, Pilníkov, Trutnovsko, Jičíněves, Jičínsko, silnice, oprava, rekonstrukce, most, železniční přejezd, stavba, omezení, objížďka, doprava, okres Jičín, okres Trutnov, Ředitelství silnic a dálnic, Nová Paka, Trutnov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Opravy komunikace v Pilníkově finišují. Úplná uzavírka platí v obci Jičíněves  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.