Počasí dnes16 °C, zítra18 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Policie rozšiřuje obvinění muže, který na letním táboře vařil drogy. Trávu dával šestnáctileté dívce

Policie v Jičíně rozšířila trestní stíhání třicetiletého muže, který na dětském táboře na Jičínsku vařil pervitin. Na recidivistu prasklo několik dalších krádeží i to, že několikrát poskytl marihuanu teprve šestnáctileté dívce.

„Nejméně ve 20 případech měl dát v kempu v obci Železnice marihuanu teprve šestnáctileté dívce. Sám moc dobře věděl, že se jedná o nezletilou osobu,“ řekla policejní mluvčí Eliška Majerová. A to není zdaleka všechno. Dalším vyšetřováním policie zjistila, že měl v Nemyčevsi ukrást moped značky Babetta. Koncem letních prázdnin si pak přivlastnil elektrocentrálu, čímž způsobil škodu 14 tisíc korun.  

„Muž je v současné době stále ve vazební věznici za podezření ze spáchání trestného činu nedovolená výroba a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a jedy, za což mu hrozí až 10 let za mřížemi,“ řekla Majerová. Podle policie se dá předpokládat, že během vyšetřování budou obviněnému prokázány i další skutky. Trest se mu tak může navýšit.  

O případu dealera, který na dětském táboře vařil pervitin, Hradecká Drbna psala na začátku září. V tu dobu si pro něj došla zásahová jednotka. Policie zatkla dvojici mužů, kteří se nebáli drogy vařit prakticky kdekoliv. Kromě tábora vařili i v garáži rodinného domu. Několik várek vzniklo i přímo v lese.  

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky tábor, Jičínsko, pervitin, dealer, zásahová, jednotka, garáž, distribuce, vaření, příprava, drogy, varna, krimi, policie, dětský tábor, Jičín, okres Jičín, Babetta

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie rozšiřuje obvinění muže, který na letním táboře vařil drogy. Trávu dával šestnáctileté dívce  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.