Počasí dnes9 °C, zítra8 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Tento týden bude bez deště a přeháněk. Měřit budeme kolem 11 stupňů

Aktuální předpověď počasí pro Královéhradecký kraj na tento týden neslibuje nic mimořádného. Denní teploty se budou držet v průměru kolem 11 stupňů. V noci by rtuť teploměru neměla klesnout pod jeden stupeň nad nulou. Prakticky celý týden by měl vydržet bez přeháněk a deště.

Dnes bude v Královéhradeckém kraji převážně polojasno. Nejvyšší denní teploty se dostanou k 10 až 13 stupňům Celsia. „Na horách naměříme od šesti k devíti stupňům,“ řekl Tomáš Popelka z hradecké pobočky Českého hydrometeorologického ústavu.  

úterý už se nad východní částí České republiky zatáhne a přidají se mlhy. V noci klesnou teploty až k jednomu stupni nad nulou. Naopak přes den vyšplhají mezi sedm až 11 stupňů Celsia.  

Oblačno až zataženo bude i během středečního dopoledne. Podle aktuální týdenní předpovědi Českého hydrometeorologického ústavu lze očekávat, že odpoledne bude oblačnosti ubývat. "Ve středu se budou nejvyšší denní teploty pohybovat mezi 10 až 14 stupni Celsia,“ říká Popelka.  

Žádné výrazné změny nenastanou ani závěrem týdne. Ve čtvrtek bude převážně jasno s denními teplotami, které se budou pohybovat na průměrných 12 stupních Celsia. V pátek bude oblačnosti o trochu více, ale teplota zůstane na podobných hodnotách.  

O nadcházejícím víkendu se budou denní teploty pohybovat kolem 13 stupňů. Výkyv nastane v noci, kdy se teploty dostanou z průměrných tří stupňů v plusu na šest až sedm stupňů.  

Ohodnoť článek

Foto Dennis P | Pixabay

Štítky počasí, týden, předpověď, říjen, listopad, teploty, ČHMU, meteorologové, ČR, Královéhradecký, kraj, stupeň Celsia, Královéhradecký kraj, Český hydrometeorologický ústav, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tento týden bude bez deště a přeháněk. Měřit budeme kolem 11 stupňů  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.