Počasí dnes17 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Noční teploty o víkendu klesnou pod nulu. Přes den bude relativně slušné počasí

Noční teploty sice klesnou k bodu mrazu, ale přes den bude relativně slušné počasí. I tak by se dala stručně shrnout aktuální předpověď meteorologů. Zatímco v noci na středu naměříme i mínus jeden stupeň, přes den bude nejčastěji kolem 13 stupňů. A to bez přeháněk.

Dnes v noci klesnou nejnižší teploty k pěti až dvěma stupňům Celsia. Při zmenšené oblačnosti naměříme bod mrazu. V sobotu pak bude převážně jasno až polojasno. „Nejvyšší denní teploty se během první poloviny víkendu dostanou mezi 10 až 13 stupňů,“ říká z hradecké pobočky meteorolog Tomáš Popelka. V Krkonoších a Orlických horách se rtuť teploměru zastaví u maximálně osmičky nad nulou.  

Noc na neděli bude o něco chladnější. Nejnižší teploty klesnou k mínus jedničce. Naopak nejvyšší denní teploty se během neděle dostanou mezi 10 až 14 stupňů Celsia. Oba dva dny mají v Královéhradeckém kraji vydržet bez dešťových přeháněk.  

Podle meteorologů se má v příštím týdnu opět oteplit. Průměrné denní teploty se během středy dostanou až k 17 stupňům Celsia.  

Ohodnoť článek

Foto Manfred Richter | Pixabay

Štítky počasí, víkend, nula, zima, mráz, sobota, neděle, ČHMU, Královéhradecký, kraj, předpověď, meteorolog, Krkonoše, stupeň Celsia, Orlické hory, Královéhradecký kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Noční teploty o víkendu klesnou pod nulu. Přes den bude relativně slušné počasí  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.