Počasí dnes17 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Policie pátrá po muži z Rychnovska. Už přes rok se mu daří vyhýbat spravedlnosti

Od října loňského roku policie pátrá po dvaapadesátiletém Petrovi Hejzlarovi z Rychnovska. Obvodní soud pro Prahu 5 ho před rokem poslal do vězení. To si vysloužil za majetkovou trestnou činnost a taky krádeže. S pomocí se nyní policie obrací na veřejnost.

Policie má důvodné podezření, že jeho trvalé bydliště na Rychnovsku je pouze formální. Podle dostupných informací by se mohl nacházet i v Praze. „Pokud máte k hledanému a jeho pobytu informace, sdělte je prosím policistům na jakékoli služebně nebo na bezplatné lince 158,“ řekla mluvčí policie Eliška Majerová.  

Petr Hejzlar je zhruba 175 centimetrů vysoký, hubené postavy. Má na krátko střižené hnědé vlasy a strniště. Zvláštním poznávacím znamením může být tetování na obou pažích. Podle policejní databáze není nebezpečný ani ozbrojený.  

Ohodnoť článek

Foto Policie ČR

Štítky pátrání, policie, zloděj, Praha, Ryhnovsko, krimi veřejnost, pomoc, vězení, spravedlnost, Petr Hejzlar, okres Rychnov nad Kněžnou

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie pátrá po muži z Rychnovska. Už přes rok se mu daří vyhýbat spravedlnosti  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.