Počasí dnes14 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Jste zrádce lidství, křičel na strážníky zatčený muž. Bez bot se snažil utéct z nabouraného auta

Netradiční zatýkání za sebou mají strážníci Městské policie Hradec Králové. Řidič nabouraného vozu před nimi začal bez bot utíkat. Když zjistil, že nemá šanci, zkusil zaútočit skleněnou lahví v ruce. Ani to se mu nepovedlo a skončil v poutech. V tu chvíli se strážníkovi snažil nahnat strach. Jeho přesvědčovací metody natočila služební kamera.

„Z chování tří osob, které se pohybovaly u zaparkovaného vozidla, strážníci pojali podezření, že jsou tyto osoby pod vlivem alkoholu či jiné návykové látky a chystají se k jízdě,“ řekla mluvčí hradeckých strážníků Veronika Ludvíková. Netrvalo příliš dlouho a trojice skutečně nasedla do vozu a odjela.  

Když je policisté vyzvali k zastavení, řidič sešlápl plyn a snažil se ujet. O pár metrů dál dostal smyk a narazil do zaparkovaného auta u krajnice. Vyskočil z auta a bez bot se snažil strážníkům utéct. Ani v tomto případě jeho snažení netrvalo dlouho. „Otočil se v bojové pozici s lahví v ruce. Strážníci v muži poznali osobu, která je často v pátrání policie,“ dodala mluvčí.  

Ačkoliv se policisté snažili situaci uklidnit, muž se proti nim rozběhl. Netrvalo dlouho a ležel na břiše s pouty na rukou. Během zatýkání neustále křičel, že jsou zrádci lidství a snažil se jim nahnat strach. To je dobře vidět i slyšet na videu, které městská policie zveřejnila. 

„Tohle je zrovna zrada lidství. Ty jsi tady semnou sám jo? Tak to máš dobré kámoše. Ty pí*o, tak to je dobře přehnané. Co kdybych byl nebezpečný a podrazil ti nohy? Se vůbec nekryjete. Já bych tohle svému kámošovi a kolegovi neudělal. Teď jsem v tobě probudil strach,“ říká zatčený muž na videu.  

Zatčený muž odmítl dechovou zkoušku a byl předán do rukou státní policie. Ta si převzala případ k dořešení.  

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto MPHK

Štítky městská, policie, video, foto, zatčení, výhružka, Hradec Králové, krimi, pátrání, alkohol, drogy, obuv, obecní policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jste zrádce lidství, křičel na strážníky zatčený muž. Bez bot se snažil utéct z nabouraného auta  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.