Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Žena hledá řidiče, který ji v Hradci Králové naboural auto. S pomocí se obrátila na čtenáře Drbny

Na redakci Hradecké Drbny a naše čtenáře se obrátila Markéta Neyrinck Novotná, která se stala účastnicí dopravní nehody u Fakultní nemocnice Hradec Králové. Při výjezdu od nemocnice do ní na křižovatce zezadu narazil řidič černého SUV. Na místě odmítl cokoli řešit a od místa nehody ujel.  

Starší řidič tmavého vozu Audi se pravděpodobně dostatečně nevěnoval řízení a nestihl dobrzdit. Narazil tak do béžového Citroena Space Touren z roku 2020. V tom seděla paní Novotná. „Starší řidič řekl, že to nic není a odmítl na místě sepsat protokol. Nasedl tak do auta a odjel,“ popisuje paní Markéta.  

Řidička tak nasedla do auta a odjela do Chlumce nad Cidlinou. Své nabourané auto si prohlédla až po příjezdu domů. „V tom šoku jsem si auto na místě pořádně neprohlédla. Teď už vím, že bude potřebovat opravu,“ řekla.  

Novotná prosí čtenáře Hradecké Drbny o pomoc. Hledá případné svědky dopravní nehody nebo řidiče, kteří mohli nehodu natočit na palubní kameru svého auta. K dopravní nehodě došlo na křižovatce před vjezdem do hradecké nemocnice ve středu krátce před jedenáctou dopoledne. Řidičem černého SUV měl být starší, na krátko ostříhaný muž. Nehodou se bude zabývat i policie.  

Pokud můžete k dopravní nehodě poskytnout jakékoli informace. Můžete je poslat na e-mail sefredaktor@hradeckadrbna.cz nebo marketa.novotna.mail@seznam.cz.

Hodnocení článku je 92 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Markéta Neyrinck Novotná

Štítky nehoda, pátrání, Hradec Králové, nemocnice, FNHK, Audi, Citroën, svědek, kamera, video, křižovatka, dopravní nehoda, Drbna.cz, Fakultní nemocnice Hradec Králové, Chlumec nad Cidlinou

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Žena hledá řidiče, který ji v Hradci Králové naboural auto. S pomocí se obrátila na čtenáře Drbny  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.