Počasí dnes14 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Policie dopadla útočníky, kteří do hlavy kopli sedícího muže v centru Hradce Králové do hlavy. Je jim 14 a 17 let

Podle zjištění policie nešlo o jejich první ani poslední útok. Jen o týden později tito dva chlapci napadli dva muže ve věku jednapadesát a čtyřiačtyřicet let. Tentokrát jim pomáhal i jejich kamarád – třiadvacetiletý muž. K brutálnímu napadení došlo prakticky na stejném místě.  

„Oba muži po utržení několika kopanců a úderů pěstí skončili v nemocnici. Mladší z nich s těžkým a život ohrožujícím zraněním a nejistou prognózou vývoje jeho zdravotního stavu,“ řekla mluvčí policie Iva Kormošová.  

Nejstarší útočník je obviněný z těžkého ublížení ve stádiu pokusu a přečinu výtržnictví. Za to mu hrozí tři až deset let ve vězení. Podle policie je muž stíhán na svobodě. 

Ve vazbě však skončil sedmnáctiletý mladík, který se nedopustil trestné činnosti poprvé. Kromě posledních dvou napadení ho policie řešila velice často. „Trestné činnosti se dopouští opakovaně. A to se stále vzrůstající intenzitou a brutalitou,“ potvrdila mluvčí policie. Úplně nejmladší útočník není trestně odpovědný. I přesto se dopustil těžkého ublížení na zdraví, výtržnictví a ublížení na zdraví s následkem těžké újmy. Bude tak umístěn do diagnostického ústavu.  

Mladík bezdůvodně kopl do hlavy muže, který seděl na lavičce v centru Hradce Králové. Pátrá po něm policie

Hradecká policie pátrá po mladíkovi, který bezdůvodně napadl sedícího muže na lavičce. Celý incident se odehrál v centru Hradce Králové před Pivním barem Bouda. Pětatřicetiletého muže kopl bez varování přímo do hlavy. Se zraněním skončil v...

 

Hodnocení článku je 50 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky Hradec Králové, centrum, Kopeček, útok, agresor, zranění, video, kamera, policie, pátrání

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie dopadla útočníky, kteří do hlavy kopli sedícího muže v centru Hradce Králové do hlavy. Je jim 14 a 17 let  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.