Počasí dnes8 °C, zítra10 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Na Tyršově koupališti ve Dvoře Králové finišuje stavba nového sociálního zázemí

Nové sociální zázemí pro návštěvníky královédvorského Tyršova koupaliště, má být hotové s koncem tohoto měsíce. Aktuálně se dokončuje výstavba nové jednopodlažní budovy, ve které budou WC kabiny, pisoáry, sprchy, úklidová místnost a technická místnost se zázemím pro ohřev teplé vody. Město dá za výstavbu necelé čtyři miliony korun.

„Přestavba sociálního zázemí začala na koupališti již vloni v září. Stavbaři tehdy zbourali dosluhující objekt, který již nevyhovoval hygienickým ani uživatelským požadavkům. Na jeho místě pak začali stavět novou budovu,“ říká královédvorský starosta Jan Jarolím.

Budova už má fasádu a uvnitř jsou hotovy veškeré rozvody kanalizace, vodovodu. Uvnitř se ještě kompletuje elektroinstalace, postupně se usazují umyvadla, WC mísy, pisoáry, a také se montují dělící kabinky do jednotlivých místností. Venku se dokončuje přístupový chodník a zpevněné plochy.

Před dokončením je i výstavba hygienického zázemí pro osoby s omezenou schopností pohybu. Město za výstavbu nového sociálního zařízení ze svého rozpočtu zaplatí více než 3,8 milionů korun.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto dvurkralove.cz

Štítky Tyršovo koupaliště, Dvůr Králové nad Labem, sociální zázemí, koupaliště, stavba, Jan Jarolím

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na Tyršově koupališti ve Dvoře Králové finišuje stavba nového sociálního zázemí  |  Trutnovsko  |  Z kraje  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.