Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

V Krkonoších zemřel muž. Policisté hledají svědky, kteří mu poskytli první pomoc

Policisté se obracejí na veřejnost s žádostí o spolupráci. Hledají totiž ženu a muže, kteří poskytovali první pomoc dalšímu muži. Ten bohužel ale nepřežil.

Celý incident se odehrál 23. března v Peci pod Sněžkou. „Tehdy krátce po patnácté hodině vstoupil do chaty Výrovka muž, který si stěžoval na zdravotní potíže,“ informoval policejní mluvčí Lukáš Vincenc. Muži přispěchala na pomoc zmíněná dvojice turistů, muže a ženy.

Začali mu poskytovat první pomoc a provádět resuscitaci. Bohužel neúspěšně. „Přestože na místo byli přivoláni záchranáři i s defibrilátorem, lékař už mohl pouze konstatovat smrt,“ komentoval Vincenc. Nyní policisté pátrají po dvojici, která se snažila třetí osobě zachránit život.

Pokud tyto osoby znáte nebo víte, o koho se jedná, obraťte se na bezplatnou linku 158, služebnu policie v Trutnově nebo na telefonní číslo 974539651.

Autoři | Foto Dominik Svoboda

Štítky první pomoc, Krkonoše, Pec pod Sněžkou, Trutnov

V Krkonoších zemřel muž. Policisté hledají svědky, kteří mu poskytli první pomoc  |  Trutnovsko  |  Z kraje  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.