Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Bičem na holou a propichování intimních míst. Na extrémní festival v Trutnově dorazily přes dva tisíce lidí

V Trutnově Na Bojišti se od pátku do neděle konal festival Obscene Extreme. Kromě tvrdé muziky si účastníci mohli užít i kuriózní soutěže v pití slané vody nebo jízdě v popelnicích. Na závěr festivalu se konaly obscénní hrátky s jehlicemi nebo vrtačkou.

Součástí extrémního festivalu není jen tvrdá hudba, ale i kuriozní soutěže. Mezi už „tradiční“ podívanou patří například soutěž v pití půl litru slané vody, kdy účastníci soupeří v tom, kdo tekutinu nejdéle udrží v žaludku, nebo závod v plastových kontejnerech, kdy dva tlačí popelnici a třetí sedí uvnitř. Nejoblíbenější však zůstává soutěž, kdo vydrží nejvíc ran bičem nebo rákoskou na holou zadnici.

Letos si fanoušci bolestivé zábavy užili například podívanou na propichování kůže jehlicemi na hýždích, tvářích, prsou nebo na intimních partiích. Nechyběla ani soutěž v přetahování lanem – s tím rozdílem, že soutěžící lano nedrželi v ruce, ale měli ho zaháknuté za kůži na zádech.

Na letošním festivalu vystoupilo zhruba padesát kapel. „Lidi jsou nadšení, myslím, že si to všichni užili, všichni se rádi viděli. Každý potřebuje v životě nějaký ventil a poslední dva roky nebyly radostné pro nikoho. Návštěvnost je okolo 2500 lidí, oproti normálnímu Obscenu asi třetinová," řekl organizátor akce Miloslav „Čurby“ Urbanec.

Na festival dorazili lidé z řady evropských zemích. „Jsou tu lidé ze zemí, ze kterých bych to v této době nečekal, například z Litvy, Rumunska nebo Bulharska. Jsme komunita, která je sice minoritní, ale drží při sobě," dodal Urbanec.

Policisté v souvislosti s festivalem nehlásí žádné narušení veřejného pořádku. „Stejně jako v uplynulých letech patřil festival Obscene Extreme z pohledu trutnovské policie mezi téměř bezproblémový,“ uvedla policejní mluvčí Šárka Pižlová.

Na bezpečný průběh hudebního festivalu dohlíželo téměř čtyřicet policistů, kteří řešili především krádeže ve stanovém městečku v průběhu noci. „Policisté dále uložili tři desítky pokut v dopravě, v hodnotě přesahující sedm tisíc korun. Odhalili jsme pět přestupků, které jsme předali správnímu orgánu k projednání. Jednalo se například o jízdu pod vlivem drog a jízdu bez řidičského oprávnění,“ dodává mluvčí.

V Královéhradeckém kraji šlo letos o první větší hudební festival. Poprvé se festival Obscene Extreme na trutnovském Bojišti konal v roce 1999. Loni kvůli pandemii nebyl, organizátoři jako náhradu uvedli jednodenní akci pod názvem Bojiště žije.

Hodnocení článku je 58 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Obscene Extreme Festival | Zdroj ČTK

Štítky Obscene Extreme, festival, Trutnov, sex, kuriozita, soutěž, mořská voda, popelnice, pití, Bulharsko, jehlice, Litva, Rumunsko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hanuš Vondál

ta fotka je náhodou koukatelná

Pátek, 30. července 2021, 08:13Odpovědět

Olgii von Line

Mirek Sekera Teď jste mi to natřel :))))))

Čtvrtek, 29. července 2021, 00:39Odpovědět

Mirek Sekera

Olgii von Line, vy nemate na vic, tak vam toto staci, ikdyz je to hnus tak vy asi budete vypadat obdobne. otevrena mysl? kdyz vy mezi usima mate duto tak zadna mysl neni.

Středa, 28. července 2021, 19:58Odpovědět

Olgii von Line

Bože bože, tady nahoře je úplně slyšet ta meluzína, co se prohání mozkovnami komentujících níže. ;) Smutné životy musíte mít, když se na něco jiného nedokážete dívat s otevřenou myslí...

Středa, 28. července 2021, 15:27Odpovědět

Elena Drlová

Ať si to ti magoři užijí.

Úterý, 27. července 2021, 16:49Odpovědět

Zdenkus Rochell

Ten nebo ti kdo za tímto stojí, nějaká skupina, nebo tak něco, nejsou normální a strhává to typy lidí, kteří se dají lehce ovlivnit a také pro takové jedince je tohle změna, styl, adrenalin, vzrušení, apd.. Ale tohle, prostě nenormální lidi.

Čtvrtek, 22. července 2021, 21:14Odpovědět

Helena Kropova

svět se řítí do stracena šílenci co už neví jak se zviditelňují zvrlostmi a hromada dalších magorů jim fandí

Čtvrtek, 22. července 2021, 16:59Odpovědět

Verča Verona

Jak mohli policisté jen tak přihlížet k přetahování lanem zaháknutým za kůži, propichování kůže na prsou, int.partiích a podobným zvěrstvům konaným veřejně? Jak mohl někdo normální takový festival dovolit? Něco takového NORMÁLNÍMU člověku rozum nebere. Všichni účastníci musejí být úchylové, A TOTO BY SE PODPOROVAT ROZHODNĚ NEMĚLO. Pak se nemůžeme divit, co se děje v našich ulicích, parcích...ovšem proti tomu policisté okamžitě zasahují. Na takových festivalech jsou tedy PROČ? Tam hlídají, aby průběh takových úchylných "akcí" nebyl nikým rušen?

Čtvrtek, 22. července 2021, 08:37Odpovědět

Mirek Sekera

to je snad nejhnusnejsi prdel co jsem videl.

Pondělí, 19. července 2021, 13:33Odpovědět

Bičem na holou a propichování intimních míst. Na extrémní festival v Trutnově dorazily přes dva tisíce lidí  |  Trutnovsko  |  Z kraje  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.