Počasí dnes9 °C, zítra10 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Muž na Náchodsku zavraždil svojí přítelkyni. Po činu se šel sám udat na policii

Muž přišel na policii, aby se přiznal k napadení své přítelkyně na Náchodsku. Jedenapadesátiletý muž zaútočil na ženu o čtyři roky starší než on v neděli krátce před půlnoci. ČTK to dnes řekla mluvčí královéhradecké krajské policie Eva Prachařová. Napadená žena zůstala po útoku na místě bez známek života.

"Je podezřelý ze zločinu vraždy, obviněn ale dosud nebyl," řekla Prachařová. Kriminalisté nyní zjišťují všechny okolnosti i motiv činu. "Byla nařízena soudní pitva a probíhají další úkony trestního řízení," uvedla.

Těsně před půlnocí v neděli 17. listopadu přijali náchodští policisté oznámení od jedenapadesátiletého muže, který se doznal, že v odpoledních hodinách téhož dne fyzicky napadl  55letou přítelkyni a po napadení žena zůstala bez známek života.

Poté, co požil značné množství alkoholu se večer sám přišel udat na policejní oddělení. Případ si na místě převzala krajská výjezdová skupina. Kriminalisté nyní na případu intenzivně pracují a zjišťují veškeré okolnosti i motiv činu. Byla nařízena soudní pitva a probíhají další úkony trestního řízení.

Za zvlášť závažný zločin vraždy hrozí podezřelému muži v případě prokázání viny trest odnětí svobody na 10 až 18 let.

Autoři

Štítky ČR, kriminalita, vražda, Náchodsko, policie, okres Náchod

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž na Náchodsku zavraždil svojí přítelkyni. Po činu se šel sám udat na policii  |  Náchodsko  |  Z kraje  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.