Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Dopravu v Náchodě zkomplikují uzavírky dvou železničních přejezdů

Dopravu v Náchodě zkomplikují uzavírky dvou železničních přejezdů v městské části Běloves u hranic s Polskem. Přejezdy v ulici Kapitána Jaroše nedaleko Kauflandu a v Kladské ulici budou současně mimo provoz od 2. listopadu přibližně od 13:00 do 3. listopadu do 20:00. Řidiči budou muset objížďkou přes město, řekla ČTK mluvčí radnice Nina Adlof. V dalších termínech budou přejezdy v provozu střídavě.

Přejezd v ulici Kapitána Jaroše nebude průjezdný také od 4. listopadu od 15:00 do 5. listopadu do 15:00 a přejezd v Kladské ulici navíc od 2. listopadu od 8:00 a 4. listopadu až do 15:00. Přes druhý jezdí auta od hraničního přechodu s Polskem. "Časy se mohou měnit podle skutečného postupu prací. V pondělí 4. listopadu bude vždy jeden přejezd otevřen," uvedla Adlof.

Podle ní lze očekávat na hlavním průtahu městem ještě větší kolony, než je v Náchodě běžné. Městem vede mezinárodní silnice do Polska, dopravu komplikují hlavně kamiony.

"Lidé, kteří jezdí na Broumovsko a jsou zvyklí využívat zmíněné železniční přejezdy, budou muset během uzavírky obou přejezdů až na křižovatku u Čedoku, kde zahnou pod viadukt a přes okružní křižovatku u Itálie budou pokračovat Kladskou ulicí. Objížďka bude obousměrná," řekla Adlof.

Stavbaři v sobotu 2. listopadu přejezdy rozeberou, v neděli 3. listopadu nově podbijí a v pondělí 4. listopadu upraví koleje. Autobusy MHD obslouží všechny své zastávky podle platného jízdního řádu.

Autoři

Štítky ČR, stavby, doprava, Náchod, železniční přejezd, Polsko, Kaufland, Běloves, Čedok, Itálie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dopravu v Náchodě zkomplikují uzavírky dvou železničních přejezdů  |  Náchodsko  |  Z kraje  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.