Počasí dnes21 °C, zítra15 °C
Pondělí 6. května 2024  |  Svátek má Radoslav
Bez reklam

V Náchodě boural cizinec pod vlivem drog a s falešným řidičákem

V Náchodě ve směru na Českou Skalici boural večer cizinec. S Mondeem skončil na středovém ostrůvku. Jak se později ukázalo, řidič byl pod vlivem drog a navíc se policistům prokázal padělaným řidičákem.

K dopravní nehodě došlo včera po sedmé hodině večerní. Řidič osobního automobilu Ford Mondeo jedoucí ve směru od centra Náchoda na Českou Skalici, se zřejmě plně nevěnoval řízení a s vozidlem najel na středový vyvýšený ostrůvek.

"Náchodští dopravní policisté s mužem provedli dechovou zkoušku, která měla negativní výsledek," uvedla v tiskové zprávě mluvčí policie Lucie Konečná. Řidiči ovšem vyšel pozitivní test na amfetamin/metamfetamin. Muž souhlasil s lékařským vyšetřením a odběrem krve.

To nebyl konec příběhu. Policisté také zjistili, že cizinec se prokázal pravděpodobně padělaným řidičským průkazem. Muže proto zadrželi a umístili do policejní cely. Nyní je podezřelý ze spáchání přečinu padělání a pozměnění veřejné listiny, za což mu v případě prokázání viny hrozí trest odnětí svobody až do výše tří let.

Hodnocení článku je 44 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto PČR

Štítky Náchod, kontrola, silnice, policie, cizinec, řidičský průkaz

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V Náchodě boural cizinec pod vlivem drog a s falešným řidičákem  |  Náchodsko  |  Z kraje  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.