Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Žena na Náchodsku narazila do stromu. V krvi měla víc jak dvě promile

Kuriózní případ řešila v sobotu policejní hlídka z Broumova. Zastavila zjevně poničené osobní auto, které jak se ukázalo, chvíli před tím narazilo do stromu. Za volantem vozu seděla pětačtyřicetiletá žena, která krátce před desátou hodinou večerní havarovala ve směru od Janoviček na Broumov.

„Řidička nezvládla řízení a při průjezdu levotočivou zatáčkou ve vysoké rychlosti dostala smyk. Vyjela mimo silnici a narazila do stromu,“ popsala nehodu policejní mluvčí Lucie Konečná.

Ani to ale ženě nezabránilo v jízdě pokračovat. Zastavila ji až policejní hlídka, která opakovaně provedla dechovou zkoušku s pozitivním výsledkem. Naměřili jí více jak dvě promile alkoholu v dechu.

Řidičce hrozí obvinění z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky, za který je možné uložit trest odnětí svobody až na jeden rok, peněžitý trest nebo zákaz řízení.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky Broumov, nehoda, Náchodsko, alkohol, promile, policie, smyk, řidička, dechová zkouška, rychlost, strom, okres Náchod, Lucie Konečná

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Žena na Náchodsku narazila do stromu. V krvi měla víc jak dvě promile  |  Náchodsko  |  Z kraje  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.