Počasí dnes17 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

V Jaroměři vznikne první očkovací místo bez objednání v kraji. Otevírá se už dnes

Ode dneška bude fungovat v Královéhradeckém kraji první očkovací místo, kde se začne očkovat proti covidu-19 bez objednání. Tím místem je poliklinika EDUMED v Jaroměři na Náchodsku. Očkování bude probíhat ve všední dny od 14. do 18. hodin. Zatím tomu tak bude do konce července.

„Věříme, že tato nová možnost přispěje k uspíšení očkování v době nastupující další vlny pandemie. Při šíření mutace delta může zabránit zbytečným onemocněním a úmrtím,“ uvedl vedoucí lékař očkovacího místa EDUMED Jaroměř Jiří Veselý.

Společnost je připravena očkovat v tomto režimu i v dalších měsících, pokud bude o očkování bez registrace zájem. V těsné blízkosti budovy je k dispozici i bezplatné parkoviště.  

V jaroměřském očkovacím místě se očkuje proti covidu-19 od 8. dubna. Od té doby bylo aplikováno přes dvacet tisíc dávek vakcíny. V centru se mohou očkovat jen zájemci starší šestnácti let.

V Královéhradeckém kraji se začalo očkovat 2. ledna. Prvním místem byla Fakultní nemocnice v Hradci Králové.

Ohodnoť článek

Foto DoroT Schenk

Štítky covid-19, vakcína, EDUMED, Jaroměř, bez registrace, očkování, Královéhradecký kraj, okres Náchod, Jiří Veselý, Fakultní nemocnice Hradec Králové

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V Jaroměři vznikne první očkovací místo bez objednání v kraji. Otevírá se už dnes  |  Náchodsko  |  Z kraje  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.