Počasí dnes17 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Řidič v luxusním vozidle narazil do stromu. Nic se mu nestalo, ale auto je na odpis

Hasiči v Královéhradeckém kraji zaznamenali v pondělí celkem 18 událostí. Nejvážnější nehoda se stala dopoledne u Staré Paky, kde po nehodě skončili dva lidí v péči lékařů.

Profesionální hasiči z Broumova a drážní hasiči z Nymburka byli odpoledne přivoláni k osobnímu automobilu, který narazil do stromu poblíž kolejí. Zraněný řidič byl ošetřen zdravotnickou záchrannou službou. Hasiči vozidlo vyprostili a uklidili vozovku. Provoz na železniční trati byl po nezbytně nutnou dobu zastaven.

Nejvážnější nehoda si vyžádala dva zraněné

Profesionální hasiči z Hořic a Jilemnice byli dopoledne přivoláni k dopravní nehodě dvou osobních vozidel, která se stala mezi Vidochovem a Horkou u Staré Paky. Hasiči museli jednu zraněnou osobu z vozu vyprostit. Hasiči poskytli dvěma zraněným osobám předlékařskou péči. Jednotky provedly protipožární opatření a zasypaly uniklé provozní kapaliny sorbentem. Hasiči po vyšetření nehody Policií odstranili automobily mimo komunikaci a uklidili vozovku. Provoz byl v místě řízen kyvadlově, zásah byl ukončen až do poledni.

Foto HZS Královehradeckého kraje | Zdroj HZS Královehradeckého kraje

Štítky Nehoda, automobil, řidič, Nová Paka, Královéhradecký kraj, Stará Paka, Nymburk, Broumov, Hořice, Jilemnice, Horka u Staré Paky

Řidič v luxusním vozidle narazil do stromu. Nic se mu nestalo, ale auto je na odpis  |  Jičínsko  |  Z kraje  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.