Počasí dnes9 °C, zítra10 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Hradeckým strážníkům přišlo poděkování za kontrolu nošení roušek

Městská policie Hradec Králové dostala netradiční děkovný dopis. Pisatel v něm chválí strážníky za dohled nad dodržováním vládních nařízení. I běžným občanům vadí nedodržování nařízení a chápu, že není jednoduché na to stále dohlížet, píše.

Ředitel Městské policie Hradec Králové Miroslav Hloušek dostal dopis s pozitivními ohlasy na práci hradeckých strážníků.

„V pátek kolem 16. hodiny jsem jel Labskou kotlinou za vaší hlídkou MP. Hlídka zastavila asi třikrát během pár stovek metrů a upozorňovala občany, kteří neměli nasazenou ochranu úst a nosu. Přestože nevím ani číslo vozu, byl bych velmi rád, kdybyste mohl strážníky pochválit za jejich práci,“ uvádí autor dopisu podepsaný iniciály JŠ.

„Vím, že není příliš dobrá nálada ve společnosti a všechny nás trápí, co se tu děje. Ale i běžným občanům vadí nedodržování opatření a chápu, že není jednoduché stále na toto dohlížet (mimo jiné činnosti). Proto bych ještě jednou rád poděkoval za práci vašich strážníků. Nejsou v první linii jako zdravotníci, tak na ně často zapomíná,“ stojí v dopisu.

Psaní v kopii obdržel i primátor Alexandr Hrabálek (ODS), aby, jak uvádí pisatel, „neslyšel na městskou policii jen samá negativa“.

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto MP HK

Štítky Městská policie, Hradec Králové, roušky, kontrola, poděkování, obecní policie, Alexandr Hrabálek, ODS

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hradeckým strážníkům přišlo poděkování za kontrolu nošení roušek  |  Hradecko  |  Z kraje  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.