Počasí dnes14 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Město posune termín pro podání nabídek na stavbu stadionu

O posunutí termínu pro podání předběžných nabídek na stavbu multifunkčního fotbalového stadionu požádali přímo soutěžící. Město jim vyhovělo a posunulo termín o 14 dní z 5. února na 19. února. Podle náměstka primátora Jiřího Bláhy by to nemělo ovlivnit zahájení příprav stavby.

„Chceme mít korektní přístup ke všem soutěžícím, proto když přišel z jejich strany požadavek na prodloužení lhůty kvůli doplnění kvalitního zpracování předběžných nabídek, rozhodli jsme se na základě doporučení správce stavby soutěžícím vyjít vstříc,“ vysvětluje investiční náměstek primátora Jiří Bláha a zároveň dodává, že vedení města nepředpokládá, že by prodloužení o 14 dní mělo nějak výrazně ovlivnit zahájení příprav stavby. „Zadávací řízení tedy stále pokračuje. Čekáme na rozhodnutí ze strany Úřadu pro ochranu hospodářské soutěže,“ dodává Bláha.

Po skončení lhůty pro podání předběžných nabídek budou následovat jednání s účastníky tendru. Řešit se bude možné vylepšení návrhů ve prospěch města. Poté je město vyzve k podání finálních nabídek.

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto FC HK

Štítky fotbal, stadion, tender, termín, Hradec Králové, Jiří Bláha, Úřad pro ochranu hospodářské soutěže

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Město posune termín pro podání nabídek na stavbu stadionu  |  Hradecko  |  Z kraje  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.