Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Hradecká vlna míří do Švédska. Letecký zájezd na semifinále ligy mistrů se vyprodal za tři hodiny

Hradečtí hokejisté se mohou těšit na velkou podporu svých fanoušků. Ti totiž vyprodali zájezd do Stockholmu, se kterým se Mountfield utká v semifinále ligy mistrů, již za tři hodiny. Hokejového a zároveň historického výjezdu se zúčastní celkem 189 fanoušků.

Fanouškovský balíček obsahuje zpáteční letenku z Pardubic do Stockholmu, ubytování v hostelu, pojištění a vstupenku na stání na semifinálový zápas CHL mezi týmy Djurgården Stockholm a Mountfield HK. Tripu se kromě fanoušků zúčastní také vedení a partneři klubu, kompletní A-mužstvo včetně realizačního týmu.

Cena výjezdu byla poměrně vysoká, a to 6800 korun, nicméně, stačily pouhé tři hodiny na to, aby byl výjezd vyprodán. První duel se odehraje 7. ledna ve Švédsku, odveta čeká Východočechy o týden později. Již teď se ale jedná o významný historický úspěch nejen hradeckého hokeje, ale i českého. V historii ligy mistrů se do finále dostal českým tým pouze jednou, před dvěma lety Sparta Praha.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři

Štítky Liga mistrů, semifinále, Hradec Králové, Mountfield HK, Švédsko, Djurgårdens IF Fotboll, Mountfield Hradec Králové, zájezd, FK Pardubice, AC Sparta Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hradecká vlna míří do Švédska. Letecký zájezd na semifinále ligy mistrů se vyprodal za tři hodiny  |  Hradecko  |  Z kraje  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.