Počasí dnes14 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Doufám, že to takhle bude pokračovat, řekl po skalpu Pardubic Jakub Lev, nová posila Hradce

Výhru potřebovali jako sůl. Hradečtí hokejisté prohráli čtyři zápasy v řadě, ale na předposlední zápas v roce se připravili perfektně. Vyhecované derby ovládli na jedničku a díky výhře 4:1 prožili po dlouhé době výhru za tři body i s novou posilou Jakubem Lvem, který přišel z Komety Brno.

"Hradec teď byl samozřejmě trochu v útlumu, ale říkali jsme si, že derby by nás mohlo nakopnout. Myslím, že jsme podali slušný výkon, vyhráli 4:1, takže doufám, že to takhle bude pokračovat," řekl po utkání Jakub Lev, který přišel do Hradce výměnou za Daniela Rákose.

A hned ve svém prvním utkání v hradeckém dresu se Lev dokázal bodově prosadit, když přihrával na poslední gól hradeckého celku. Zápas zvládl 29letý forvard na jedničku. Za svou kariéru totiž zažil už dost vyhecovaných utkání.

"Zrovna jsem prošel takové štace, kde derby byla, jako Plzeň a Karlovy Vary, Vítkovice a Třinec, ale tohle je ještě blíže a více vyhecované. Myslím si však, že tentokrát to byl docela klidný zápas, žádné strkačky ani šarvátky," dodal bývalý útočník Komety.

Pardubice po další porážce dál trčí na dně extraligy, Hradec Králové zůstává naopak i nadále na osmé pozici s náskokem třinácti bodu před východočeským rivalem. 

Ohodnoť článek

Autoři

Štítky Mountfield HK, derby, Pardubice, Hrade Králové, hokej, výhra, Jakub Lev, Hradec, HC Dynamo Pardubice, HC Kometa Brno, HC Škoda Plzeň, HC Energie Karlovy Vary, HC Vítkovice Ridera, HC Oceláři Třinec, Mountfield Hradec Králové

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Doufám, že to takhle bude pokračovat, řekl po skalpu Pardubic Jakub Lev, nová posila Hradce  |  Hradecko  |  Z kraje  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.