Počasí dnes17 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Při víkendovém tragickém střetu dodávky s kamionem zemřel nadějný florbalista a dobrovolný hasič

Čtyřiadvacetiletý mladý muž zemřel při víkendovém střetu, kdy se z neznámých důvodů dostal s dodávkou do protisměru, kde se následně čelně střetl s kamionem. Následkům nehody na místě podlehl. Kromě rodiny smrt kamaráda zasáhla i florbalisty a hasiče z České Skalice, kde Honza K. působil.

"Zastihla nás tragická zpráva. Včera ve večerních hodinách nás navždy opustil náš kamarád a spoluhráč Jan Kopecký ve věku 24 let.Honza byl vždy usměvavý a skvělý člověk, srdce našeho týmu. Byl to velice ochotný, hodný a milý člověk, který rád pomáhal, a to také dokazoval tím, že působil u dobrovolných hasičů v České Skalici, "objevilo se po nehodě na facebooku florbalistů České Skalice. 

V dobrém na něj vzpomínají i Hasiči z České Skalice, kde Honza také působil, jako dobrovolník.  "Ohromný chlap, postavou, srdcem, úsměvem. Začínal jako mladý hasič v Malé Skalici po dovršení dospělosti pak přešel k výjezdové jednotce. Při nespočtu výjezdu, kdy byl naší nedílnou součástí, dokázal pomáhat jak činy, tak úsměvy a věčně dobrou náladou," objevilo se na facebooku hasičů. 

Letošní rok je na Královehradeckých silnícich velmi tragický. Zatímco loni zemřelo "jen" 18 lidí, letos už si nehody vyžádaly 55 mrtvých. 

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Facebook/Rozkoš Rescue

Štítky Tragická nehoda, smrt, Česká Skalice, florbalista, havárie, Jan Kopecký, Facebook

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Při víkendovém tragickém střetu dodávky s kamionem zemřel nadějný florbalista a dobrovolný hasič  |  Hradecko  |  Z kraje  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.