Počasí dnes9 °C, zítra8 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Bazén v Hradci zdraží. Připlatíte si na Flošně i na welness

Blížící se začátek nového roku přinese aktualizaci ceníků krytého plaveckého areálu a wellness studia Flošna. Rada města Hradec Králové na svém zasedání 3. 12. 2019 schválila nové ceny vstupného.

V ceníku plaveckého areálu dojde k navýšení u jednotlivého vstupného o 2–3 Kč na hodinu, ale celodenní vstupné a zlevněné rodinné vstupné zůstává ve stejné výši, jako i vstup dětí do 120 cm. V obou areálech zůstává za stejnou cenu 40 Kč. U pronájmu plaveckých drah a dětského bazénu dojde ke zvýšení o 10 Kč na hodinu za dráhu, u pronájmu celého bazénu ke zvýšení z 5.200 na 5.300 Kč. V ceníku vstupného do Wellness studia Flošna dochází k navýšení o 5 Kč.

Rostoucí ceny energií, zákonné zvyšování platů či minimální mzdy výrazně ovlivňují ceny vstupného, a to i přesto, že část těchto zvýšených nákladů v plaveckém areálu kryje město zvýšeným příspěvkem na provoz. 

Plavecký areál navštíví ročně necelých 400 tisíc návštěvníků, wellness studio Flošna navštíví ročně přes 40 tisíc návštěvníků. 

Ohodnoť článek

Tisková zpráva | Foto snhk.cz

Štítky Bazén, Flošna, Hradec Králové, ceny, wellness, Rada města Hradec Králové

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Bazén v Hradci zdraží. Připlatíte si na Flošně i na welness  |  Hradecko  |  Z kraje  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.