Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Dopravní nehoda u Třebechovic si vyžádala dva zraněné, auto skončilo v příkopu na střeše

Profesionální hasiči z centrální stanice a dobrovolná třebechovická jednotka zasahovali u dopravní nehody na silnici č. 11 nedaleko Třebechovic pod Orebem. Při nehodě byli dva lidé zraněni, které si do péče převzali záchranáři.

Vozidlo zůstalo mimo komunikaci a dobrovolná jednotka jej následně pomohla naložit na odtah. Následně se hasiči postarali také o úklid komunikace. Škoda na automobilu zatím nebyla vyčíslena. 

V Hradci hasiči vyjížděli o víkendu celkem k osmi událostem při kterých se zranili tři lidé. 

Hradec Králové – únik nebezpečných látek – 8. 11. 2019, 17:47 hodin
Několik hasičských vozů z hradecké centrální stanice bylo vysláno na třídu Edvarda Beneše, kde byl nahlášen únik plynu v jednom z bytů. Hasiči byt otevřeli a odvětrali jej. K zásahu byla povolána také dobrovolná jednotka z Třebše, síly a prostředky na místě události byly dostačující, jednotka tak byla odvolána.

Hradec Králové – dopravní nehoda – 8. 11. 2019, 18:34 hodin
Profesionální jednotka ze stanice Hradec Králové – Pražská zasahovala v Koutníkově ulici u dopravní nehody osobního auta. Hasiči místo nehody zajistili a u havarovaného vozidla odpojili akumulátor. Následně jednotka odtlačila automobil na blízké parkoviště, aby nebránil provozu a předala místo zásahu policistům.

Smržov – dopravní nehoda – 8. 11. 2019, 19:17 hodin
Dvě jednotky hasičů – profesionální z Jaroměře a dobrovolná z Černilova – odstraňovaly následky dopravní nehody osobního automobilu. Při příjezdu jednotek se jedna osoba nacházela mimo havarovaný automobil, do péče si ji převzali záchranáři. Vozidlo zůstalo po nehodě převrácené, hasiči jej obrátili zpět na kola a pomohli s naložením na odtah. Nakonec se postarali o úklid vozovky.

Hradec Králové – dopravní nehoda – 9. 11. 2019, 07:04 hodin
V Brněnské ulici došlo ke střetu dvou osobních vozidel, na místo vyjeli profesionální hasiči z centrální stanice. Nehoda se obešla bez zranění osob. Hasiči zajistili vozidla, odpojili akumulátor a u jednoho vozidla, které bylo na plynový pohon, uzavřeli nádrž.

Skalice – dopravní nehoda – 9. 11. 2019, 11:32 hodin
V katastru části Číbuz havarovalo osobní vozidlo, na místo vyjeli profesionální hasiči z centrální stanice a dobrovolná jednotka z Černilova. Auto skončilo převrácené mimo vozovku, hasiči předali místo zásahu po zajištění policistům. Nehoda se obešla bez zranění.

Hradec Králové – dopravní nehoda – 9. 11. 2019, 12:37 hodin
Profesionální jednotka z centrální stanice spěchala do ulice Jana Černého, kde došlo k dopravní nehodě osobního auta a kola. Jednotka poskytla zraněné osobě z kola první pomoc a následně ji předala do péče ZZS.

Hradec Králové – dopravní nehoda – 9. 11. 2019, 16:49 hodin
U dopravní nehody dvou osobních vozidel zasahovali profesionální hasiči z centrální stanice. Nehoda se stala v ulici Karla Hynka Máchy. Při nehodě nebyl nikdo zraněn. Hasiči místo nehody zabezpečili a vyčkali do příjezdu policistů.

Hradec Králové – dopravní nehoda – 10. 11. 2019, 16:19 hodin
Na křižovatce ulic Rašínova, Střelecká a Sokolská odstranili profesionální hasiči z centrální stanice následky dopravní nehody dvou osobních vozidel. Nehoda se obešla bez zranění.

Foto HZS Královehradeckého kraje | Zdroj HZS Královehradeckého kraje

Štítky Třebechovice pod Orebem, dopravní nehoda, zranění, Hradec Králové, hasič, havárie, ŠKODA AUTO a.s., Edvard Beneš, Karel Hynek Mácha, Jan Černý, Černilov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dopravní nehoda u Třebechovic si vyžádala dva zraněné, auto skončilo v příkopu na střeše  |  Hradecko  |  Z kraje  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.