Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Vandal si vyrobil ocelový hrot a dává ho pod kola nic netušícím řidičům

V posledních dnech se vandalové v Hradci zaměřují na auta. Na hradeckých parkovištích téměř denně řidiči hlásí, že jim někdo poškrábal lak u auta, nebo zlomil stěrače. Co ale objevila jedna z řidiček včera u svého vozu, z toho zůstává rozum stát.

Řidička objevila pod koly hrot, který je na první pohled vyrobený za jediným účelem, a to pon Žena si ho všimla až poté, co na něj najela autem. Pneumatika proti něčemu takovému nemá sebemenší šanci. 

Je tak evidentní, že se vandal baví tím, že ho strčí pod zadní kola nic netušících řidičů, kteří na hrot následně při couvání najedou. Pokud byste někdy něco podobného objevili u vašeho auta, neváhejte se obrátit na policii.

Celkově je ale na hradeckých parkovištích rušno. Vandalové si v noci vybírají auta na parkovišti, které záměrně poškozují. Před několika dny dopadli policisté muže přímo při činu. Muž poničil téměř tři desítky aut a škoda sahala do desetitísíců. 

Autoři | Foto Veronika Žáková

Štítky Vandal, Hradec Králové, škoda, automobily

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vandal si vyrobil ocelový hrot a dává ho pod kola nic netušícím řidičům  |  Hradecko  |  Z kraje  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.