Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Muž zavinil u Pilňáčka nehodu, auto nechal na místě a utekl. Policie po něm pátrá

Včera, krátce po šesté hodině večerní, došlo v Hradci Králové na silnici III. třídy, na křižovatce u OBI k dopravní nehodě. Dosud nezjištěný řidič na světelných semaforech nedal přednost protijedoucímu osobnímu automobilu značky VW Passat Variant, který jel na křižovatce v přímém směru a došlo tak ke střetu vozidel. Řidič následně zanechal auto na místě nehody a utekl, aniž by učinil opatření daná mu zákonem.

Policisté tedy provedli dechovou zkoušku řidiči Passatu, která přítomnost alkoholu v dechu vyloučila. U nezjištěného řidiče kontrolu samozřejmě provést nemohli. Předběžnou škodu policisté vyčíslili na 10 tisíc korun.

Veškeré okolnosti dopravní nehody hradečtí dopravních policisté i nadále vyšetřují. Žádají případné svědky této události, kteří by mohli poskytnout informace k výše uvedené dopravní nehodě, se mohou přihlásit osobně na Dopravním inspektorátu v Hradci Králové, nebo zatelefonovat na bezplatnou tísňovou linku 158.

Foto KŘP Královehradeckého kraje | Zdroj KŘP Královehradeckého kraje

Štítky Nehoda, řidič, útěk, místo nehody, Hradec Králové, policie pátrá, dopravní nehoda, OBI, Volkswagen Passat Variant, policie, Volkswagen Passat, havárie

Muž zavinil u Pilňáčka nehodu, auto nechal na místě a utekl. Policie po něm pátrá  |  Hradecko  |  Z kraje  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.