Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Fastfood, který stál na místě, kde se otrávilo 80 lidí po roce skončil

Už je to více než rok od velké kauzy, kdy po hromadné otravě z jídla skončilo přes 80 lidí v nemocnici. Aféra se stala v Hradci Králové a i přes to, že na místě vyrostl zcela nový podnik, tak na místě dlouho nevydržel a po roce skončil.

Fastfood v jihoamerickém stylu. Podnik se měl zcela změnit a majitelé doufali, že své stálé zákazníky neztratí. Jenže nový řetězec rychlého občerstvení na stejném místě vydržel jen něco přes rok a bez velkých fanfár uzavřel své dveře. Důvod není znám, nicméně se dá očekávat, že po velké aféře mělo místo i přes změnu fastfoodu negativní dopad a odliv zákazníků byl příliš velký.

V blízkém okolí se navíc nachází další dvě rychlá občerstvení. Co na místě bude zatím není jisté. Prostory jsou nabídnuté k pronájmu.

Do bývalého podniku Bistro Maxim zanesl bakterii zlatého stafylokoka jeden ze zaměstnanců. Jídlem se následně nakazilo přes 80 lidí, kteří skončili v nemocnici. Policie po dlouhém vyšetřování nikoho neobvinila, ale bistro obdrželo pokutu od hygieny. 

Majitel podniku během vyšetřování bistro zavřel, nicméně následně k znovuotevření již nedošlo. 

Autoři

Štítky Bistro Maxim, otrava, jídlo, Hradec Králové

Fastfood, který stál na místě,  kde se otrávilo 80 lidí po roce skončil  |  Hradecko  |  Z kraje  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.