Počasí dnes9 °C, zítra10 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Hradecké koupaliště Flošna v pátek ukončí hlavní sezonu

Královéhradecké městské koupaliště Flošna v pátek 13. září ukončí hlavní sezonu. Od soboty bude otevřeno v režimu vedlejší sezony a voda bude vyhřívaná už jen v padesátimetrovém bazénu. Dosud na koupaliště od jeho otevření 1. června přišlo přes 93 tisíc lidí, což představuje průměrnou návštěvnost. Loni koupaliště zahájilo sezonu 12. května a za celou sezonu ho navštívilo rekordních 119 056 lidí.

Otevírací doba od soboty bude od 09:00 do 19:00. Cena celodenního vstupného bude snížena o více než polovinu na 50 korun při platbě čipovými hodinkami a na 70 korun při ostatních platbách. Při dostatečné návštěvnosti budou spuštěny také všechny atrakce koupaliště.

Z uplynulé sezony byla nejvyšší návštěvnost v červnu, který byl nejteplejším měsícem celého léta. "Návštěvnost v červnu překonala obvyklou červnovou návštěvnost o více než 150 procent a dosáhla 38.000 návštěvníků. Oba prázdninové měsíce již nebyly tak slunečné a jejich návštěvnost byla mírně podprůměrná," uvedl vedoucí koupaliště Jan Konvalinka. Od otevření v roce 2010 navštívilo koupaliště za všech deset letních sezon přes 946 000 lidí.

Autoři | Foto Koupaliště Flošna

Štítky ČR, rekreace, počasí, koupaliště, Hradec Králové, FOTO, Flošna, Koupaliště Flošna, Jan Konvalinka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hradecké koupaliště Flošna v pátek ukončí hlavní sezonu  |  Hradecko  |  Z kraje  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.