Počasí dnes18 °C, zítra21 °C
Pátek 17. května 2024  |  Svátek má Aneta
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Přestavba a modernizace Terna Hradec Králové pokračuje

PR článek

Během ledna a února 2024 došlo postupně k modernizaci interiéru a exteriéru supermarketu Terno v Hradci Králové. Proběhla výměna podlahy a prodejního zařízení. U vstupu na prodejní plochu je pro zákazníky umístěn zcela nový informační koutek.

„V interiéru byly instalovány nové regály s navigačními prvky. Pro zvýšení komfortu při nakupování mohou zákazníci používat při placení nově samoobslužné pokladny. Urychlení nákupu bez čekání u pokladny poskytne také nová služba self scanning /samoobslužné scanování nákupu/,“ popisuje ředitel marketingu Jednota Č. Budějovice Pavel Primus.

„V blízkosti vstupu do supermarketu vznikl prostor pro farmářské trhy, které probíhají pravidelně každý pátek a kde zákazníci mohou nakoupit zboží od místních malovýrobců a pěstitelů,“ doplnil Pavel Primus.

Tím to však nekončí. 

„V dubnu 2024 došlo k modernizaci a novému uspořádání nápojového centra Terna Hradec Králové. Nápojové centrum je nově vybaveno regálovým systémem, který je vyvinutý speciálně pro nápoje, novou navigací, došlo k výměně podlahy a osvětlení. V nápojovém centru Terna Hradec Králové čeká na zákazníky kromě moderního prostředí ještě větší nabídka nealko nápojů a piv. Včetně široké nabídky sudových piv za skvělé ceny a piv od místních pivovarů,“ říká ředitel supermarketu Terno Hradec Králové Jaroslav Donát.

V průběhu května 2024 dojde v Ternu Hradec Králové k otevření lékárny. To ještě více rozšíří služby, které tradiční a zároveň modernizovaný supermarket Terno nabízí svým zákazníkům.

„V letních měsících tohoto roku dojde navíc ke spuštění aplikace, která nabídne zákazníkům Terna mnoho odměn a výhod, akční nabídky, akční kupony nebo odměny pro věrné zákazníky či elektronické účtenky,“ oznamuje Pavel Primus.

Hodnocení článku je 92 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Hradec Králové, pivo, Terno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Přestavba a modernizace Terna Hradec Králové pokračuje  |  Hradecko  |  Z kraje  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.