Počasí dnes23 °C, zítra22 °C
Středa 1. května 2024  |  Svátek má Svátek práce
Bez reklam

Organizátoři akcí v Hradci Králové mohou zažádat o finanční injekci

Hradec Králové plánuje finančně podpořit desítky kulturních, společenských i sportovních akcí na území města. Žádosti budou moci organizátoři začít posílat na začátku června.

Calendarium Regina obsahuje desítky akcí, na které se nejen Hradečané budou moci opět v příštím roce těšit. Radnice chce organizátorům finančně pomoci a opět chystá dotační program.  V něm by mohlo být v době od 1. ledna do 31. prosince 2025 podpořeno přibližně 25 akcí, pro které je připraveno celkem 12 milionů korun, shodli se na tom zastupitelé. Žádosti o dotace bude možné podávat prostřednictvím dotačního portálu města již od 3. června a tento program doplní již běžící dotační program k 800. výročí první písemné zmínky o Hradci Králové jako městě.

„Program Calendarium Regina je tradičně zaměřen na podporu významných kulturních, sportovních a společenských aktivit konaných na území města Hradce Králové. Jeho cílem je, v souladu s platnými strategickými dokumenty, podpořit zvláště významné akce, které svým charakterem naplňují zájmy města a přispívají jedinečným způsobem nejen k rozvoji kulturního, sportovního a společenského ducha města, ale také k rozvoji cestovního ruchu,“ říká náměstkyně pro oblast kultury a cestovního ruchu Ilona Dvořáková.

Ohodnoť článek

Foto Město Hradec Králové

Štítky Regina, kultura, akce, dotace, Hradec Králové

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Organizátoři akcí v Hradci Králové mohou zažádat o finanční injekci  |  Hradecko  |  Z kraje  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.