Počasí dnes25 °C, zítra25 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Odtahová služba už úřaduje, na Velkém náměstí v Hradci ubylo teď parkovacích míst

Při vjezdu na Malé náměstí v Hradci Králové řidiče staví strážníci a celé historické centrum bude teď ostře střežené. Zítra tady začínají trhy a s těmi souvisí některá dopravní omezení.

Na Velké náměstí v Hradci Králové budou proudit davy lidí. Zítra tady odstartují vánoční trhy. Stánky, atrakce a kulturní program tady budou do 22. prosince. V tuhle chvíli už je omezen vjezd na náměstí pro všechna vozidla mimo zásobování.

"Parkovací místa na ploše náměstí a v krčku jsou zrušena. Mohou zde parkovat pouze vozidla invalidů, kterým značka umožnuje příjezd na náměstí," uvedla v tiskové zprávě mluvčí strážníků Eva Kněžourová. Už dneska na náměstí úřadovala odtahová služba, která měla za úkol vyčistit ulice od aut, která tam nemají co dělat. 

Návštěvníci trhů mohou využít některá z blízkých parkovišť. Jde o parkovací domy Jana Gayera či Regiocentrum, popřípadě venkovní parkoviště před koupalištěm Flošna. Po celou dobu konání akce budou hlídky městské policie dohlížet na veřejný pořádek, dodržování zákazu vjezdu a parkování.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Hanka Poskočilová

Štítky Hradec Králové, Velké náměstí, kluziště, odtah, parkování, vjezd, městská policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Odtahová služba už úřaduje, na Velkém náměstí v Hradci ubylo teď parkovacích míst  |  Hradecko  |  Z kraje  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.