Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 3. května 2024  |  Svátek má Alexej
Bez reklam

Noční koupání na Flošně letos nebude. Mládež si koupaliště pletla s hodinovým hotelem

Na rozdíl od předchozích let, letos oblíbené noční koupání na koupališti Flošna nebude. Může za to nevhodné chování některých návštěvníků, zejména mládeže. Do budoucna však Hradečáci o populární večerní koupání nepřijdou.

„Po množících se dotazech sdělujeme, že letos se noční koupání nebude konat. K tomuto rozhodnutí jsme dospěli na základě zkušeností, kdy chování některých návštěvníků na posledních koupáních bylo zcela neadekvátní,“ oznámilo vedení koupaliště na svých webových stránkách.

„Nechci být impertinentní, tak jen zmíním, že zejména mládež se nechovala zcela vhodně. Byli z toho nervózní návštěvníci i zaměstnanci,“ vysvětlila Hradecké Drbně Amália Moličová ze Správy nemovitostí Hradce Králové s tím, že nemalou roli hrál v nevhodném chování alkohol.

„Chápu, že noční koupaliště je hezká příležitost na rande, ale chtělo by to trochu soudnosti. A neplést si koupaliště s hodinovým hotelem,“ říká redakci návštěvník Jan, který noční koupání rád navštěvoval, a časté milostné scény mu nebyly příliš příjemné. „Taky jsem byl mladý, ale odsud posud,“ dodává.

„Hlavním problémem bylo to, že velké množství návštěvníků, které sem dorazilo, se o plavání vůbec nezajímalo. Jejich hlavním zájmem bylo dostat do areálu tvrdý alkohol, rychle ho začít konzumovat a následně s rostoucím alkoholovým sebevědomím vymýšlet akce, které byly nebezpečné jak pro ně samé, tak pro ostatní návštěvníky. Docházelo například k rozbíjení lahví v areálu, ve kterém většina návštěvníků, a hlavně dětí, chodí bez obuvi. Výjimkou nebylo ani demolování toalet a dalšího vybavení,“ upřesňuje problémy s návštěvníky Amália Moličová.

„Je to o to nepříjemnější, že noční koupání je na provoz výrazně náročnější než klasická denní otevírací doba,“ dodává.

Hradečáci ale o oblíbené noční koupání nepřijdou. „Na příští rok chystáme nový koncept, jednou z novinek by například mohla být i možnost rezervace,“ říká Moličová.

Podle vedoucího koupaliště Flošna Jana Konvalinky se navíc v letošním roce razantně zvýšil počet zahraničních návštěvníků, které se zaměstnanci snaží zvládnout.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto SNHK

Štítky koupání, koupaliště, Flošna, mládež, chování, plavání, alkohol, nebezpečí, sex

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jay Ver

To je toho, tak si tam mladí parkrát štrejchli, ještě k tomu po tmě. To může vadit jen někomu, kdo dlouho sex neměl a zavídí.. Moralisti

Úterý, 22. srpna 2023, 14:33Odpovědět

Zdeněk Kolmaš

Tady nejde o morálku, ale o nejrůznější sekrety, které v bazénu nemají co dělat.

Středa, 23. srpna 2023, 08:39Odpovědět

Darke

Z průměrného důchodce tam "vytečou" mnohem horší věci Zdeňku.

Středa, 23. srpna 2023, 17:03Odpovědět

Rado Li

A přitom je to tak jednoduché. Zřídit domobranu a vymáhat klid. Na problémové místa poslat obrněné transportéry a dohlížet. Myslíte že pak budou dělat kravál když na ně budete mířit s útočnou puškou? Je to smutné ale jediné řešení jsou zbraně! Mír se musí vybojovat a já svůj majetek a rodinubbudu bránit za každou cenu!

Úterý, 22. srpna 2023, 09:39Odpovědět

Noční koupání na Flošně letos nebude. Mládež si koupaliště pletla s hodinovým hotelem  |  Hradecko  |  Z kraje  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.