Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Městské lázně lákají na věrnostní akci, jedenáctý vstup je zdarma

Aquacentrum v Městských lázních v Hradci Králové se snaží nalákat návštěvníky na novou věrnostní akci. Za deset zaplacených návštěv plavci získají jeden celodenní vstup do areálu zdarma. Rodiny mohou získávat razítka za vstup dohromady na jednu věrnostní kartičku. Akce potrvá od 1. října do 30. prosince a vstup zdarma lze využít až do 31. března příštího roku.

„Správa nemovitostí Hradec Králové, provozovatel Městských lázní na Eliščině nábřeží, připravila pro návštěvníky věrnostní akci 10+1 vstup zdarma, kdy za deset zaplacených návštěv získává návštěvník celodenní vstup do areálu zdarma,“ uvádí Jaroslava Bernhardová, ředitelka SNHK.

Akce se může zúčastnit každý platící návštěvník, nezáleží na tom, zda si zakoupí jednorázové vstupné, nebo přijde na své čipové hodinky, podmínkou je pouze vstup do aquacentra z budovy Městských lázní.

Stačí si pouze vyzvednout věrnostní kartičku na recepci a pak už jen sbírat razítka za vstupy. Rodiny mohou razítka získávat na společnou kartičku, počítají se i vstupy za děti. „Po získání deseti razítek vyměníte v recepci vyplněnou sběratelskou kartičku za časově neomezený vstup pro jednu osobu,“ dodává Jaroslava Bernhardová.

V rámci vstupu zdarma je pak možné navštívit vše, co areál nabízí: velký rekreační bazén s vlnobitím, kruhový perličkový bazén, bazén s podvodními masážemi, vířivý bazének, parní kabinu, SPA zónu i tobogán se světelnými efekty, dětský koutek se skákacím hradem a skluzavkou. Spojovací chodbou lze projít do sousedního padesátimetrového plaveckého bazénu, kde je kromě plavání k dispozici i další dětský bazének s atrakcemi a hračkami.

Ohodnoť článek

Foto Správa nemovitostí HK

Štítky Městské lázně, aquacentrum, Hradec Králové, akce, věrnostní vstup, lázně, bazén, návštěva

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Městské lázně lákají na věrnostní akci, jedenáctý vstup je zdarma  |  Hradecko  |  Z kraje  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.