Počasí dnes17 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Hradec Králové hraje pro jižní Moravu. Koncert se koná dnes večer v centru města

Před měsícem se jižní Moravou prohnalo ničivé tornádo. O střechu nad hlavou přišlo několik desítek rodin. V České republice se prakticky okamžitě zvedla obrovská vlna solidarity. Každý pomáhal, jak mohl. Získat peníze pro lidi v zasažených oblastech je cílem i dnešního koncertu Hradec pro Moravu.

Hradec hraje pro Moravu je společná práce Oblastní charity Hradec Králové a místní filharmonie. Během dnešního večera bude na Malém náměstí v centru města rozmístěno několik pokladniček. Do nich mohou lidi přispět libovolnou částku. Program začíná v 20:30. 

Benefiční akce je spojená s Open air koncertem hradecké filharmonie. Hudební program na hlavním pódiu otevře hradecký písničkář Michal Horák. Po něm se hosté mohou těšit na orchestr Filharmonie Hradec Králové pod vedením Stanislava Vavřínka. Během večera se přidá i houslistka Pavla Tesařová. 

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Hradec hraje pro Moravu, jižní Morava, kultura, Hradec Králové, Michal Horák, Malé náměstí, filharmonie, koncert, benefice, charita, podpora, Jihomoravský kraj, Morava, Česko, centrum města, Oblastní charita Hradec Králové, Stanislav Vavřínek, Filharmonie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hradec Králové hraje pro jižní Moravu. Koncert se koná dnes večer v centru města  |  Hradecko  |  Z kraje  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.