Počasí dnes16 °C, zítra18 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Siniaková s Krejčíkovou ovládly finále wimbledonské čtyřhry. Porazily česko-americký pár Peschkeová, Melicharová

Český pár Kateřina Siniaková, Barbora Krejčíková dokázal včera večer porazit česko-americkou dvojici Květa Peschkeová, Nicole Melichar 6:4, 4:6 a 6:0. Poslední česká hráčka, která vyhrála čtyřhru ve Wimbledonu byla právě soupeřka Krejčíkové a Siniakové - Květa Peschkeová, která v roce 2011 v Londýně získala se Slovinkou Srebotnikovou svůj jediný grandslamový titul.

Hradecká rodačka Kateřina Siniaková se svojí kolegyní vyhrály jako první dámský pár po 15 letech čtyřhru na antukovém French Open a ve Wimbledonu v jednom roce. Naposledy to dokázaly Belgičanka Kim Clijsters s Japonkou Ai Sugiyama v roce 2003.

"Na začátku turnaje jsme tohle nečekaly. Ale teď tady sedíme a máme dva grandslamové tituly. Je to ohromující," řekla Siniaková na tiskové konferenci.

Autoři | Foto Facebook Kateřiny Siniakové

Štítky tenis, zápas, Wimbledon, Siniaková, Kateřina Siniaková, Barbora Krejčíková, Květa Peschkeová, Nicole Melicharová-Martinezová, Londýn, French Open, Kim Clijstersová, Ai Sugijamová

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Siniaková s Krejčíkovou ovládly finále wimbledonské čtyřhry. Porazily česko-americký pár Peschkeová, Melicharová  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.