Počasí dnes17 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Vytrvalkyni Evě Vrabcové Nývltové se nad ránem narodila dcera

Novopečenou maminkou se stala časně ráno česká vytrvalkyně, a bývalá běžkyně na lyžích Eva Vrabcová Nývltová. V trutnovské nemocnici se jí narodila ve 2:50 dcera Adéla. Bronzová medailistka v maratonu z předloňského mistrovství Evropy to oznámila na instagramu.

I po narození miminka, už pomýšlí čtyřiatřicetiletá Vrabcová na pokračování v úspěšné atletické kariéře. Sportovkyně se účastnila tří olympiád. V ruském Soči , završila sezónu 2014 skvělým pátým místem na třicetikilometrové trati volným stylem.


Dva roky na to přesedlala na atletiku a začala běhat dálkové běhy. Na posledních letních olypmijských hrách v Riu, reprezentovala Českou republiku v maratonu a doběhla na 26. místě. Na mistrovství Evropy v atletice, kterého se účastnila v roce 2018, si doběhla pro bronz. 

Ohodnoť článek

Autoři | Foto atletika.cz /Instagram

Štítky Eva Vrabcová Nývltová, dcera, narození, Nemocnice Trutnov, atletika, Instagram, olympijské hry, Mistrovství Evropy v atletice, Soči, Česko, Rio de Janeiro

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vytrvalkyni Evě Vrabcové Nývltové se nad ránem narodila dcera  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.