Počasí dnes16 °C, zítra18 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Gočárovy schody omezí v Hradci MHD i běžnou dopravu

V Hradcem Králové příští středu prolétnou cyklisté. Uskuteční se tady další ročník závodu "Gočárovy schody", vrchol seriálu NOVA CUP. Gočárovy schody jsou pro diváka atraktivním počinem. Exhibice ve sjezdu ze schodů přiláká každý rok i ty, kteří by o cyklistiku běžně nejevili zájem. 

Na městském okruhu navrženém zkušenými traťovými architekty vynikne cyklistická dovednost a výkonnost závodníků. Celou akci zahájí dětské závody. Před vrcholem exhibice o půl šesté bude vložený závod kategorie hobby, který se pojede ve stylu 25 min + kolo, odstartuje o půl páté odpoledne.

Dopravní podnik varuje před změnou trasy linek č. 2, 5, 6, 11, 14, 15, 16, 17, 18, 27 a 33.  "Ve středu také dojde k uzávěře křižovatky Mostecká, části tř.ČSA a Komenského ulice," uvádí v tiskové zprávě Jan Svoboda z hradeckého Dopravního podniku. Na základě této skutečnosti nebudou obsluhovány zastávky Zimní stadion, Zimní stadion "B", Komenského, Adalbertinum, Heyrovského a Magistrát města. Zastávka Magistrát města pro linku č. 18 bude přesunuta do ulice Buzulucká.   Bude zřízena náhradní zastávka SOUD u budovy krajského soudu a budou zde zastavovat všechny projíždějící linky. Linky č. 2, 5, 6, 11, 14, 15, 16, 17, 18, 27 a 33 pojedou po objízdných trasách.

Ohodnoť článek

Foto novacup.cz

Štítky Gočárovy schody, Hradec Králové, cyklistika, závod, MHD, schodiště, TV Nova, České aerolinie, Jan Svoboda, doprava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Gočárovy schody omezí v Hradci MHD i běžnou dopravu  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.