Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Hradečtí Lvi odjeli z Liberce bez bodu, prohráli 1:3

Včerejší extraligové utkání Hradce Králové s Libercem bylo hodně vyrovnané. Nakonec ale Lvi prohráli 1:3 a z města pod Ještědem odjeli bez bodu. Jedinou branku hradeckých vstřelil kapitán Radek Smoleňák.

Do branky hradeckých Lvů nastoupil Štěpán Lukeš. Na marodce zůstal Kelly Klíma a Marek Zachar. Sestava jinak zůstala stejná jako v utkání s Berany ze Zlína. Tentokrát ale Hradec neměl šťastný úvod. V prvních dvaceti minutách skončily v jeho síti dvě střely.  

„S Libercem je to vždycky fyzicky náročné, s nimi nepamatuju nějaký lehký zápas. Dneska se to potvrdilo, my jsme nehráli celých šedesát minut a asi jsme si nezasloužili vyhrát. Na jeden gól se nevyhrává,“ řekl po utkání pro klubový web Radek Smoleňák,

V kabině hradeckých bylo o přestávce nejspíš pořádně dusno. Projevilo se to v prvních minutách druhé dvacetiminutovky, kdy hráči zabrali. I přes veškeré snažení se jim ale stav nedařilo snížit. Nakonec se to povedlo v téměř 39. minutě kapitánovi Radkovi Smoleňákovi. Povedenou tečí nasměroval puk pod horní tyč.

Východočeši dostali šanci na srovnání šest minut před koncem zápasu, když Rosandič podrazil Perreta, nakonec to ale skončilo bez šance. Do hry se dostal opět Liberec a o druhý gól ´v utkání se postaral Michal Bulíř.  Liberec zvítězil nad Hradcem 3:1.

„O utkání rozhodly dvě věci. Jednou z nich byl náš vstup do utkání a celkově první třetina. Bylo to z naší strany hodně vlažné, neměli jsme pohyb a pořádně jsme se nedostali ke střele na branku. Liberec nám odskočil o dva góly a pak už se to těžko dohánělo. Dalším faktorem bylo to, že jsme nedokázali proměnit naše šance, i když už jsme ve druhé a třetí třetině byli herně lepší,“ řekl po zápasu asistent trenéra David Kočí.

Ohodnoť článek

Foto Facebook.com /MountfieldHK

Štítky Hokej, Hradec Králové, Mountfield HK, Liberec, Bilí tygři, prohra., FC Slovan Liberec, FC Hradec Králové, Radek Smoleňák, Ještěd, FC Fastav Zlín, Marek Zachar, Štěpán Lukeš, David Kočí, Michal Bulíř

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hradečtí Lvi odjeli z Liberce bez bodu, prohráli 1:3  |  Hokej  |  Sport  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.