Počasí dnes17 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Zápas Lvů proti Ocelářům byl kvůli díře v ledu odložen. Hrát se ale bude v Třinci

Velká díra v ledu zhatila plány včerejšího extraligového utkání, ke kterému mělo dojít pod Bílou věží. Hradečtí měli vyzvat v předehrávce 35. kola od pěti hodin Oceláře. Při nástupu hráčů na led se ale přišlo na to, že je ledová plocha nezpůsobilá a zápas byl odložen. Ještě večer se rozhodlo, že se utkání přesune do Třince.

Ledaři dělali, co mohli. Zkoušeli místo ochladit hasícím přístrojem, na led vyrazili i s lopatou a koštětem, ale nerovnosti zůstávaly. Bezpečnost hráčů byla ohrožena. „Je tam velikánská díra v ledu, zřejmě nějaký problém s chlazením," Byl by to velký risk hrát. Rozbruslení přitom proběhlo v pořádku, led byl kvalitní. Je to škoda." řekl pro O2 TV Sport kouč Ocelářů Václav Varaďa.

Hradečtí hráči se vydali podívat na led. Někteří už v kraťasech, teplákové bundě a pantoflích. Třinečtí hokejisté postávali v kraťasech a mikinách na ochozech prázdné ČPP Arény.

„Kluci mají s výstrojí sto kilo. A když tam zajedou, tak bychom byli neradi, kdyby se někdo zranil jen proto, že je díra v ledu. Jde o zdraví hráčů," řekl  trenér Mountfieldu HK Vladimír Růžička.

Po hodině bylo jasno. Zápas nezačne a musí se najít jiný termín. Ještě večer bylo dohodnuto, že se dnes bude hrát od 17:00 na třineckém ledě 48. kolo, které se mělo hrát původně 26. února. Včerejší 35. kolo bude odehráno v náhradním termínu, pravděpodobně 26. února.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto twitter.com/MountfieldHK ; Twitter.com/HCocelari; hcocelari.cz

Štítky díra, led, sudí, hráči, Oceláři, Třinec, hokej, Hradec Králové, Mountfield HK, odložení, zápas, HC Oceláři Třinec, Bílá věž (Hradec Králové), Mountfield Hradec Králové, Václav Varaďa, Vladimír Růžička, Instagram

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zápas Lvů proti Ocelářům byl kvůli díře v ledu odložen. Hrát se ale bude v Třinci  |  Hokej  |  Sport  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.