Počasí dnes17 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Hokejisté Hradce odjížděli z ledu pražské Sparty s nepořízenou. Prohráli 1:4 a jsou opět bez bodu

Hradečtí hokejisté byli ve včerejším extraligovém utkání pro Spartu dlouho rovnocenným soupeřem. Na začátku třetí třetiny ale vše změnily dva rychlé zásahy Pražanů, poté střela do prázdné branky a Lvi nakonec padli. Výsledek skončil třígólovým rozdílem a zvítězil soupeř.

Hokejisté hradeckého Mountfieldu odjížděli podruhé v tomto týdnu z ledu stejného soupeře bez bodu a znovu s tříbrankovým rozdílem. Minulý týden v úterý nedokázali vstřelit ani jednu branku a utkání skončilo 0:3.

O jedinou střelu se ve včerejším zápasu zasloužil Marek Zachar. Jeho rána ukončila dvě stě minut neprůstřelnosti sparťanského brankáře Matěje Machovského. Lvi díky této brance v čase 28:19 vyrovnali.

Oba soupeři šli do třetí třetiny s vyrovnaným skóre. Nástup Pražanů byl ale bleskový. Michal Řepík protlačil puk mezi ruku a tělo Marka Mazance minutu a čtyřicet sekund na začátku třetího dějství. Další branka padla po dvou minutách a prohra hradeckých byla završena opět Michalem Řepíkem, který trefil necelé dvě minuty před koncem základní hrací doby odkrytou branku.

„Jsem zklamaný, že jsem neproměnil ještě alespoň jeden únik, když jsem jel sám na bránu, což by nás posunulo do vedení. Mohlo to vypadat úplně jinak, ale bohužel,“ řekl autor jediné branky hradeckých hokejistů Marek Zachar.

Lvi prohráli v této sezóně se Spartou potřetí a znovu šlo o lépe postavený celek v tabulce. „Nervózní z toho nejsme. My se zkrátka snažíme o to, abychom získali co nejvíce bodů,“ uzavřel útočník. 

Ohodnoť článek

Foto Faccebook.com/hcsparta

Štítky hokej, Mountfield HK, HC Sparta, bod, Hradec Králové, extraliga, hokejista, AC Sparta Praha, FC Hradec Králové, Marek Zachar, Michal Řepík, Mountfield Hradec Králové, Matěj Machovský, Marek Mazanec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hokejisté Hradce odjížděli z ledu pražské Sparty s nepořízenou. Prohráli 1:4 a jsou opět bez bodu  |  Hokej  |  Sport  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.